Kezdőlap

Cégbemutató

Tevékenységek

Aktuális

Elérhetőségek

Géppark

Állásajánlatok

Letöltések

Események

 
 
Tulajdonosok
Minőségpolitika
Pályázatok

Partnereink

 
Cégbemutató
Használt gépek eladók!
 
 
 
 
 
 
Magunkról

   Angol


A Toolstyle Kft. 2000. júniusában jött létre a nagy múltú miskolci gépipari hagyományok centrumában, a Diósgyőri Gépgyár volt fegyvergyárának területén. Induló gépparkja és szakember gárdája jelentős részben a volt hadiipari üzemből került ki. Ezen iparág hagyományai jelentős segítséget jelentettek cégünk indulásakor. A meglévő szakembergárda kvalitása, gyártási tapasztalata tekintetében valamint a mérőképesség területén alapozhattunk elődeink tevékenységére.

A megalapozott szakmai tudást tovább bővítette a 2002.-ben bekövetkezett tulajdonos váltás. A francia szakmai befektetők műszaki és üzleti téren is elősegítették a továbbfejlődést. Belépésükkel új piaci lehetőségek nyíltak meg előttünk.

Sokirányú fejlesztéseink napról napra eredményeznek újdonságokat működésünkben. Cégünk az indulástól kezdődően jelentős menedzsment, műszaki-technológiai és rendszerfejlesztést hajtott és hajt végre folyamatosan.

Célunk Európa vezető iparágainak minél magasabb műszaki színvonalú, határidőre történő kiszolgálása, az európai forgácsolt szerszám és alkatrészgyártás élvonalába tartozni.

Cégünk ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik. A tanúsítvány megtekinthető itt.

Teljesítjük az MSZ EN ISO 3834-2 szerinti hegesztéssel kapcsolatos teljes körű minőségirányítási követelményeket.    A tanúsítvány megtekinthető itt.

Toolstyle Kft.
Gyártmányok